Minä tein kirjasta kanelisydämiä, koska ohjeessa on pieni, ainakin minulle uusi niksi eli yhtenä aineena vaniljakastikejauhe ja hyviä tuli, teen toistekin. Kuvasta näkee tekemäni virheen, kanelia tuli päälle liikaa joten sydämet ovat palaneen/ likaisen näköisiä, mutta vain näköisiä.
Lautasen alakerrassa on joulutorttumutantteja valmiista pakastevoitaikinalevyistä. Luumutäytteen alustaksi leikkasin viipaleen mantelimassapötköstä ja lopputulos oli sekin uusinnan arvoinen.
Sydämien taikinaan vaahdotetaan
1,25 dl sokeria ja
200 g voita
Lisätään
4 dl vehnäjauhoja ja
2 dl vaniljakastikejauhetta
ja siinä se sitten, jääkaappiin rauhoittumaan puoleksi tunniksi, siis taikina.
Kauli taikina noin 4 mm paksuksi levyksi, ota sydänmuotilla kakkuja ja voitele ne munalla ja kasta sen jälkeen sokerikaneliseoksessa. Paista 200-asteisessa uunissa 6-8 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti