Tämä Elvishyvä on nopea ja helppo jälkiruoka, taatusti lihottava ja epäterveellinen , mutta sen verran on itsekuria minullakin, etten jatkuvasti tätä syö. Mutta toisaalta kaikenlaista muuta ja mielellään useinkin, joten itsekurilla en voi kehuskella enkä myöskään vyötäröllä. Se jäi matkasta joskus 80-luvulla. Mutta en minä sen perään enää haikaile, on isompia murheita, jos on tarvis synkistellä. Ja sellaisessa tilanteessa Elvishyvä on paikallaan.
1 dl täysmaitoa
1 dl kuohukermaa
1 dl fariinisokeria ja
1 tl jauhettua inkivääriä kuumennetaan hitaasti ja annetaan sitten kiehahtaa minuutin ajan.
Lisätään
150 g maitosuklaata (ei mitään tummaa ja terveellistä) ja
1 ronski rkl voita
Tätä lämmintä ginger fudge-kastiketta kaadetaan laajoin liikkein hyvän kermavaniljajäätelöannoksen päälle ja viereen ja koko komeuden päälle ripotellaan höystöt eli
rouhittuja mm:iä/amerkanpastilleja/nonstoppeja ja
rouhittuja cashewsuolapähkinöitä
Elvis laittoi huipulle vielä punaisen maraschino-cocktailkirsikan, mutta sillä kohtaa minä nyt säästän- lantteja, kaloreita, vaivaa, jotakin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti